Overførsel færdig!

1 minuts læsetid

I løbet af den sidste uges tid er der sket en vigtig ting med Planet Pulp – og med vores tidligere identitet som Sleazehound. I tirsdags færdiggjorde vi langt om længe vores overførsel af gamle anmeldelser fra Sleazehound til Planet Pulp, og et par dage senere blev Sleazehound af samme grund lukket ned.

Overførslen af anmeldelser fra Sleazehound til Planet Pulp har pågået siden december 2008, hvor vi første gang gik online med det nye navn og det nye design. Da vi gik online med Planet Pulp var det inklusiv de seks forudgående måneders anmeldelser, dvs. fra og med maj 2008. Det efterlod 1029 anmeldelser fra perioden november 2005 til og med april 2008.

Arbejdet med at overføre de 1029 anmeldelser er sket løbende, og grunden til at det har taget to og et halvt år skyldes naturligvis især, at Planet Pulp er et fritidsprojekt, der fungerer sideløbende med redaktionens virkelige liv og andre interesser.

Derudover skyldes det også, at samtlige 1029 anmeldelser er gennemgået en sekundær redaktionel gennemlæsning med fokus på både sprog og indhold. Det betyder ikke, at der ikke vil kunne være sproglige eller faktuelle fejl, men det betyder forhåbentlig, at der er blevet meget længere mellem dem, end der var før. Vi er nået langt, siden vi startede i november 2005, og den erfaring har vi gjort gældende ved overførslen af gamle anmeldelser til Planet Pulp.

I forbindelse med overførslen er nogle anmeldelser blevet droppet af forskellige årsager. Således har vi f.eks. valgt at droppe alle anmeldelser af mangategneserier, mens enkelte anmeldelser er faldet for kvalitetskriteriet og er blevet fjernet, fordi vi ganske enkelt ikke mener, de levede op til den standard, vi ønsker at sætte for Planet Pulp. Andre anmeldelser er desuden blevet omkategoriseret til artikler.

Status over Planet Pulp er derfor nu, at der ligger i alt 1511 anmeldelser og artikler på sitet, fordelt på kategorierne Film (678), Filmmusik (83), Bøger (211), Tegneserier (293), Rollespil (39), Spil (12), Computerspil (32), Artikler (49) og Musik (114).

Og hvad bringer fremtiden så? Først og fremmest business as usual! Planet Pulp udkommer fortsat den 13. i hver måned med anmeldelser og artikler inden for de ovennævnte kategorier, ligesom vi naturligvis fra tid til anden vil have et tema på programmet. Derudover leger vi med forskellige andre tiltag, som vi venter med at løfte sløret for.

Som altid gælder det, at hvis vore læsere opdager fejl – sproglige, faktuelle eller tekniske – er de velkomne til at sende os en mail på redaktion[at]planetpulp.dk, så vi kan få rettet fejlen!

Mogens

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.