Ny Judge Dredd-film i støbeskeen

1 minuts læsetid

I slutningen af december offentliggjorde Rebellion Publishing, at de har indgået en aftale med produktionsselskabet DNA-films, kendt for at stå bag film som 28 Days Later, 28 Weeks Later og Sunshine, om at lave en nye Judge Dredd-film (officielt offentliggjort på 2000AD‘s forum hér.

Filmen skulle gå i pre-production her i 2009, uden at der dog er kommet et navn på som instruktør, men Alex Garland (Sunshine og 28 Days Later) er ifølge rygtet tilknyttet som manuskriptforfatter. Her i det nye år er fire koncepttegninger til filmen, af 2000AD‘s nyeste stjernetegner Jock, blevet offentliggjort – klik hér (og se nedenfor).

Én af Jocks konceptskitser til Dredd-filmen

Rebellion-folkene har talt om en ny Dredd-filmatisering siden 2002, og en overgang forlød det også, at Shoreline Films skulle stå for en back-to-back-indspillet filmserie, der skulle skulle starte optagelserne i 2003. Det skete som bekendt ikke, men nu ser det ud til at være lidt mere skub i filmplanerne.

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.