Nr. 182 – 13. december 2020

Det er med stor beklagelse, at denne måneds Planet Pulp først lander på nettet nu, tre dage efter vores normale udgivelsesdato. Vi beholder dog den oprindelige dato på coveret – ikke kun fordi, jeg er for doven til at lave grafikken om, men også fordi situationen kan sammenlignes med, at et helt almindeligt ugeblad eller månedsmagasin havner i bladkiosken med et par dages forsinkelse på grund af problemer hos distributøren.

Og problemer med distributøren (læs: undertegnede) har der været. En usædvanlig grim forkølelse ramte mig over weekenden, men nu er den på retræte, og der var heldigvis heller ikke tale om COVID. Og ellers ikke et ord mere om den forbandede sygdom, der har hængt over 2020 som en mørk sky.

For nu er det december, og ud over at julemåneden naturligvis indbyder til hygge og masser af god mad, så er det også nu, vi kan begynde at se frem til et nyt år, der forhåbentlig bliver meget, meget, meget, MEGET bedre end det, vi snart tager afsked med.

Belært af fortiden ved vi her på redaktionen, at det er farligt at love for mange ting på tærsklen til et nyt år. Gode idéer har vi masser af – nogle er gamle, og har været omtalt tidligere, nogle er nye og har kun i begrænset omfang været luftet offentligt. Men vi arbejder altså på forskellige ting, som forhåbentlig kommer til at se dagens lys i løbet af næste år.

Vi ved til gengæld også, at der nemt kan komme grus i maskineriet, som det f.eks. skete i år, så ingen løfter herfra lige nu. Kun håb.

Og det er med det ord – håb – og en nådig kort “lederartikel”, at vi her på Planet Pulp vil forlade jer for i år, med ønsker om en glædelig jul og et godt nytår! Vi ses i 2021!

Månedens lederskribent er Mogens Høegsberg.

Film:
Mortal Kombat (Paul W.S. Anderson, 1995)
Spookies (Genie Thomas, 1986)

Bøger:
Tim Burton: The Iconic Filmmaker and His Work (Ian Nathan, 2016)

Computerspil:
Vampyr (Focus Home Interactive, 2018)