Første promobilleder fra The Walking Dead

1 minuts læsetid

4. juni 2006

Før og efter-billede (eller efter og før, håber man!)Som vi skrev om i august sidste år, arbejder Frank Darabont på en TV-serie, bygget over Robert Kirkmans fremragende zombietegneserie The Walking Dead, som har fået rave reviews her på Planet Pulp (læs f.eks. anmeldelsen af bind 8, Made to Suffer).

Sex degrees of decomposition?Serien har premiere på den amerikanske kabel-TV-kanal AMC til oktober, og nu er de første promobilleder blevet frigivet. Her viser vi bare to af billederne – man kan se flere på AMC’s egen blog hér, et virkelig cool “Zombie Decomposition”-galleri hér og endelig et kort indslag med Frank Darabont hér.

Og ikke for at spille smart, men ligner én af zombierne ikke en levende død udgave af Kevin Bacon med underbid? Never looked better, Kev!

Kilde: AMC Blogs

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.