Første Expendables 2-plakat

1 minuts læsetid

Som raske drenge, der voksede op i 1980’erne, er det meget svært ikke at få julelys i øjnene, når man ser den første poster, der kommet for den kommende fortsættelse til The Expendables (2010). Bare kig på plakaten! Sly, Arnie, Bruce Willis, Chuck Norris, Dolph Lundgren og Jean-Claude van Damme. Det bliver selvfølgelig heller ikke værre af, at den første Expendables var ekstremt underholdende, og at man derfor vel nok godt kan tillade sig visse forhåbninger om, at toeren holder underholdningsværdien.

Samtidig rapporterer Dark Horizons, at der er kommet lidt nyt frem om, hvad filmen kommer til at handle om. Angiveligt skulle The Expendables 2 (eller Ex 2, som den kækt hedder på den foreløbige plakat) lægge ud med en prolog, hvor Arnies karakter reddes fra fangenskab i Burma, hvorefter Bruce Willis’ spook-karakter tvinger The Expendables ud på endnu en mission. Van Damme er skurken i denne omgang.

Ja, I kan sige, hvad I vil. Her på redaxen glæder vi os. Det bliver stort. Det bliver larmende. Det bliver dumt. Men det bliver med garanti også underholdende som ind i helvede!

Mogens Høegsberg. Redaktør. Medstifter af Planet Pulp. Født 1976. Oprindelig fra Ringkøbing, fra 1996 til 2014 bosat i Århus, nu bosat i Silkeborg. Uddannet mag.art. og ph.d. i middelalderarkæologi. Ansat som arkæolog ved Moesgård Museum. Har siden barndommen været ivrig horrorfan; indledningsvist primært litteratur, senere også film. Dertil rollespiller, brætspiller og tegneseriefan. Film og filmmusik er Mogens’ to største passioner inden for [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.