Age of Conan-brætspillet udkommer!

1 minuts læsetid

Age of Conan efter ét spiltrækFor kort tid siden meddelte Fantasy Flight Games, at deres længe ventede Age of Conan-brætspil nu er udkommet, og det skulle være på vej mod butikkerne i skrivende stund. Spillet har været annonceret i et godt stykke tid, og skulle egentlig være udkommet sidste år, men sådan kom det altså ikke til at gå.

Nu skulle den dog være god nok, og den lange ventetid for os, ivrende Conan-nørder er overstået. I vanlig overlegen stil fra Fantasy Flight Games ser spillet ud til at være hyperlækkert produceret, bl.a. med en større mængde plastikfigurer (over 168 stk!) i vanlig suveræn design og kvalitet.

De grundlæggende mekanismer i gameplayet skulle hentet fra en anden af Fantasy Flights spilhit, Tolkien-brætspillet War of the Ring, der dog er blevet ændret en del. Ifølge Fantasy Flight Games’ spildesignerblog, hvor man har kunnet følge spillets udvikling, er spilmekanikken designet til at indfange essensen af Robert E. Howards historier og give fornemmelsen af Conans univers samtidig med, at det skulle indeholde både strategi og eventyr.

Én af de 168 brikker, der følger med spillet!Hvis man skal tro de forskellige (meget begejstede) sneak-peak anmeldelser på nettet, så holder det rent faktisk stik, og reglerne skulle designmæssigt være en rigtig god cocktail, så der er grund til at være begejstreret. Vi her på Planet Pulp glæder os i hvert fald som små børn til Juleaften, og kan ikke vente med at få fingre i en udgave af spillet.

Age of Conan er blevet skabt af spildesignerne Francesco Nepitello, Marco Maggi og Roberto Di Meglio, og det italienske firma Nexus Games i samarbejde med Fantasy Flight Games, så de italienere kan tydeligvis mere og andet, end bare lave pizza.

Link: Fantasy Flight Games: Age of Conan.

Claus Jacobsen: Redaktør, medstifter af Planet Pulp. Født i det gyldne år 1977, hvor den første Star Wars-film såvel som Sex Pistols’ Never Mind the Bollocks udkom og Elvis døde. Jeg er da heller ikke i stand til at huske tilbage til et tidspunkt i mit liv, hvor jeg ikke har været voldsomt og overdrevet besat af Star Wars (og sådan startede nørderiet; Phantom Menace har selvfølgelig lagt en dæmper på det kærlighedsforhold). Vokset op i Kliplev, en lille landsby [..]

Skriv et svar

Your email address will not be published.